I WILL BE BACK!

Ja hörrni, jag är ledsen att säga det men jag orkar inte med att ha denna bloggen alltså.
Det tar för mycket av min tid. Jag går och tänker på ni som läser, att ni tycker att bloggen är dålig och slutar att läsa.

Just nu så pågår det så mycket annat i mitt liv, det är sommar ju! Fester och sånt pågår ju hela tiden.
But i promise you i will be back whit more blossip!

Så häng kvar folket, jag kommer tillbaka!


SORRY !

Oj, oj! Vad är jag för en skvallerbloggare egentligen?

Nej, men det här är inte mitt fel.
Som jag skrev i inlägget nedan så befinner jag mig i stockholmsskärgård i våran sommarvilla.
På något konstigt sätt så fungerar inte internet, och min mobil har blivit fuktskadad, så det har varit lite trixit för mig att uppdatera, men nu fungerar internet so i´m back!


Så nu;

Senaste nytt!

Kenza de alkohlisten har stuckit till kreta för att supa sig full med sina vänner. hmm.

Kissie däremot är hemma, men ska snart dra med färjan till finland tilsammans med gaybloggaren amir, det blir nog mycket fest där med!

Paulina är med sin familj i estland just nu. Hmm, varför åker man till estland av alla ställen? Är inte det ett land fullt av typ prostituerade? paow ser iaf inte så glad ut..



Dessie pessie är ju hemma i stockholm, men inte uppdaterar hon för det?!

håll utkik efter mer!

SNART SÅ..

Det har varit lugnt och stilla i bloggvärlden ett tag nu.
Men idag kommer dessie tillbaka till stockholm med trasiga naglar, rufsigt hår och hästskit på klackskorna.
Undra vad som kommer hända? Kommer dessie hålla sig lugn, eller börja mucka med paow, som verkar ha glömt bort sin "bästis" ? Deras förra bråk var nog ett PR trick, men alla vet ju att paulina är en bättre person än dessie. Eller är det så?
Kanske dom bara framstår så i sina respektive bloggar?



Själv ska jag till skärgården, till ett av våra sommarställen idag. Så under dagen kommer inget skvaller upp, men om ni har något smaskigt att dela med er av kan i mejla mig, för jag kan läsa min mejl i min nya iphone!
så vi hörs! ♥

HÄRMAPA

Som jag nämde i ett tidigare inlägg så är kissie min favorit, så jag har alltid stått på hennes sida när det gäller alla dessa efterhärmningar som dessie har gjort.

Men nu har jag det svart på vitt! Klockan 15.33 gjorde dessie ett inlägg med rubriken; Mr. Mens where are you?
Och klockan 18.15 så dök ett inlägg på kissens blogg med exakt samma rubrik och liknade text.

Kissiekatten? Vad har hänt? Du som har sånna bra ideer, det är ju andra som härmar dig och inte tvärt om! Ja, det var mina första tankar, men såklart så har jag listat ut, att kissie provocerar. Som vanligt. Om hon fortsätter kanske ett blogg gräl startar mellan henne och dessie, vilket ger kissie fler läsare - och då mer pengar! Hon är inte dum kissen!






Nu måste jag kila, ska hem till en vän och ha spa kväll, så kvällen spenderas väll i bubbelpoolen med lite goda drinkar!
kisses <3!

SENASTE NYTT

Det verkar som om kenza ändå festade igår eftersom att inget inlägg har dykt upp än. Jag har följt tjejens blogg ganska länge, och hon har blivit riktigt, riktigt dålig på uppdateringen, och självklart får hon sova, jag menar inte det, utan jag menar helheten i bloggen..


kenzas  senaste inlägg

Och aktiva, vad betyder det egentligen? JAg trodde att en aktiv blogg var e blogg där man uppdaterar mycket, för detta kan inte stämma? Till och med paow uppdaterar mer än kenza?


aktiva listan idag



En annan som är dålig med uppdateringen är dessie, har hon drunknat i koskit där ute på landet?
Hon har inte uppdaterat på ett helt dygn. .


dessies senaste inlägg


Och kissie ?
Jo hon tar det lugnt, och likaså paulina. Det är stilla i bloggvärlden, men snart så brister det!




 


KISSIEKATTEN

Okej, för att vara helt ärlig så är kissiekatten min favorit!
Men det här är trots allt en skvallerblogg om bloggvärlden, och jag, som har tillgång till så mycket smaskigt skvaller måste ju dela med mig till andra!

Så förlåt mig kissen, men du vet att du älskar mig ändå! ;)



för ni ser väl vem det är?
Jo just precis! Det är allas våran kissie, osminkad och naturlig! ( dock är bilderna kanske ett och ett halvt år gammla! )
Ni kan inte tro era ögon, inte sant? Men i ser rätt! Men hon är söt iaf, kissen!

LUGN DAG

Det har varit en lugn lördag i bloggvärlden. Jag antar att nästan alla - lixom jag - var ganska bakfulla imorse.
Kissiemjauo har bestämt sig för att stanna inne och ha en lugn hemmakväll, medan kenza funderar på att gå ut och festa med sina vänner.

Visst vi alla gillar att släppa loss och festa, men kenza.. hmm, ja hon festar bara mer och mer.. Är jag den enda som tycker att hon ser sliten ut?

Själv då? - vad ska jag göra?
Jag måste ju säga - utan att skryta, att jag tillhör stockholms socitet, så jag är alltid upptagen. Men ikväll blev det inget festande - man är ju inte som kenza, hallåå? - däremot så gick jag tillsammans med min familj på  festmiddag hos min vän och hennes familj, vi åt god mat och drack ljuvligt god champange, ganska trevligt ändå, fast på något sätt så råkade jag bryta av min ena nagel, men jag får gå och fixa det imorgon, kanske får pengarna tillbaka eftersom att jag gjorde manikyren idag! =(


mina naglar, innan middagen

Men nog om mig, det här är trots allt en skvallerblogg om bloggvärlden och dom som styr den, men jag har fått önskemål om att berätta mer om mig själv, men vem jag är kommer jag aldrig avslöja!
Men lite om mitt liv skadar inte att smyga in då och då, medan bloggvärlden är stilla.

Håll utkik efter mer!

VAD TYCKER NI?

Vad tycker ni?
nakenchock eller inte?  Fy på sig paow...


RETUCHERAT?

Ser inte dessies ben lite retucherat ut? Som om hon gjort det smalare? Visst, dessie är smal, det är helt klart, men hennes ben ser ändå konstigt ut.. hmm..
Vad tror ni - ta en titt själva!


I´M NOT A BAD PERSON

Hahahahah, att folk ens orkar kommentera sånt här!? Speciellt när jag inte bryr mig ett dugg!
Jag älskar att leva just mitt liv, och varför tror ni att elaka kommentarer i en blogg ska kunna sänka mig totalt och få mig att göra saker i mitt liv annorlunda?
Jag skrattar är jag ser era kommentarer, för det här är ingen extremt seriös blogg, som dessie`s . Hon provocerar på allvar för att få läsare, medans jag bara skriver.




Men ni ska veta, att jag är ingen dålig människa, men om någon gör något elakt mot mig, så kan det hända att jag gör något elakt tillbaka. Jag kan säga ungefär som jag sa när man var liten ; " det var inte jag som började " . För det var det inte, och ni har väl inte glömt att läsa texten som står över kommentarsfältet? Just det.  Så lilla gumman, som du skriver så har jag rätt att göra så! Vadå dubbelmoral? hahah.



PATETISKT




Jag tycker att det är patetiskt med småbloggare som tror att dom har en massa läsare, dom skriver saker som; Hej på er, godnatt alla läsare osv..
Och när man sen tittar efter så har dom noll kommentarer på varje inlägg, ganska tragiskt va? Och dom säger att jag inte har något liv? hah!
Dom försöker att bli stora inom bloggvärlden, that´s not gonna happend!

Och visst, jag är ingen storbloggare, men det behöver jag inte vara, jag har reda allt jag kan önska mig! Förutom de där snyggingen som jag spanat in..

Nu ska jag ut i regnet med tjejgänget, vi ska fika och ta en shoppingtur inne på NK!

DESSIE - AVSLÖJAD?




Den här killen
 påstår att ha har avslöjat dessie. Han säger att  "Från väldigt säkra källor så har jag nu fått fakta som avslöjar Desirées stora bluffar som bloggerska. Jag har bland annat fått veta att hon inte alls bär på några 20,000 läsare." (  Du kan läsa inlägget om du klickar på länken ovan! )

Sen dessie blev avstängd från blogg.se så har han tappat enormt med besökare, inge bryr sig om henne och hennes urkassa blogg längre! Såklart att hon överdriver sitt antal läsare, det gör många, så jag undrar om den här kille som         "avslöjat" dessie , verkligen är ärlig, eller själv bara är ute efter fler besökare?

Men själv skulle jag säga att dessie tiden är över, you had youre fifteen minutes of fame babe!

Håll utkik efter mer!


FORTSÄTTNING PÅ "KISSIES POJKVÄN?"

japp, ännu en spännande bild har dykt upp på kissens bilddagbok!
Det verkar som om hon menar allvar de här gången, då hon har lagt upp sorgliga texter på bdb också.
hmm, fortsättnig följer?
Får blondinen sitt lyckliga slut?



Nu ska jag ut med mina vänner och dansa loss och dricka drinkar för pappas pengar!
Ses vi där?


PAOW <3 KRILLE ? - HÄR FÅR DU SVAREN!

Jaa ni, hur är det egetligen med krille och paow?
Det finns många obesvarade frågor;

Är dom tillsammans?
Är krille gay?
Är inte paulina ihop med en turk?


Jag ska reda ut era problem!

 Paow och krille är " på G " . Inge av dom vet om det kommer leda någonstans, men alla vill väll bara hångla lite ibland?

Krille är inte gay, han är halvt gay . ( säger man så? ) Krille är nämligen bi.
Och för er oallmänbildade människor, så betyder det att han är intresserad av både tjejer och killar. Vem vet, Amir kanske står på tur?

Och nej, paulina är inte ihop med någon turk, dessie snodde honom från henne, ganska lågt va?

Håll utkik efter mer!



PAOWS NYA HÅR - KISSIES VERK?



I juni detta år så hade kissie med en bild på paulina i sin "dissarlista" . Hon dissade fult och slitet löshår, så hon la in en bild på paow och hennes löshår, hon la också till en pil och texten  " usch? "
Och nu, när kissie och paow känner varandra, så har paulina helt plötsligt kastat bort sitt slitna löshår och skaffat nytt. Själv tycker jag att hon blev väldigt söt med sitt nya löshår, och det är ju självklart, för kissie har bra smak...

Håll utkik efter mer!

FATTIGLAPPEN KENZA?




Börjar det eka tomt i lilla kenzas plånbok?  Eller är hon bara girig efter mer stålar?
Varför skulle hon annars ha reklam överallt på bloggen?
Irriterande, ellerhur?

Håll utkik efter mer!

KISSIES POJKVÄN?

kissies bilddagbok

Kissies bilddagbok är öppen för alla, medlem eller inte. Trots att hon lämnat ut sitt andvändarnamn på bloggen, så lämnar hon också ut mer av sitt privatliv!
Sånt gillar vi, right?

Men iallafall, så har det dykt upp en bild som föreställer blondinen hånglande med en kille, vem är denne? Någon hon hånglat upp på fyllan, eller kanske the man off her dreams?
Hon försöker hålla det hemligt, men hur ska hon kunna lyckas med det när jag befinner mig i samma land som hon ?

Håll utkik efter mer!

TRIANGELDRAMA ?

Är det ett triageldrama som har börjat utspela sig mellan dom tre blondinerna Paow , dessie och kissie?
När dessie åkte iväg till sitt land passade  gaybloggaren amir på att para ihop kissie och paow. Genom deras inlägg på bloggen verkar dom tycka om varandra, med dom ser inte speciellt glada ut på bilderna, vill dom bara reta dessie?





hmm, men paulina verkar ha tröttnat på dessie, som tydligen är heeeeelt besatt av sin blogg, av storbloggarna och statusen. Paow skrev ett inlägg på sin blogg med rubriken "dissad", texten var riktad mot dessie, som i sin tur efter en stund, skrev ett inlägg på sin blogg;


tack för besökara baby, fortsätt ljuga om mig jag blir bara mer och er poppis.

jag kan erkänna att detta är faktiskt något som inte ens jag kan klara upp, men vi får vänta och se mina vänner vänta och se..


NAKENCHOCK?

Det verkar som om allas våran " fröken duktig" - kenza - försöker få uppmärksamhet!
Hon har skrivit om att det har skett saker i hennes familj, hon känner sig kanske ganska deppad, och publicerar en lättklädd bild på sig själv som ett rop efter uppmärksamhet? Eller så kanske hon bara har en hemlig dröm om att bli en playboy brud?
Vad tror ni?


kolla bara i hörnet på bilden, vad är det jag ser!? Stringtrosor..
Skärp dig kenza!


VÄLKOMMEN TILL BLOSSIP !

Jaa, välkommen till blossip bloggen, bloggen om blogg gossip!
Här kan du läsa allt det senaste inom blogg världen, du förstår, jag har en hel del smaskiga hemligheter att dela med mig av!
Har du något blogg skvaller som du vill tipsa mig om ?
Mejla din nyhet till ;  [email protected] !

Vi hörs snart igen!


RSS 2.0